Φιλοσοφία

Ιστορία

Κατάσταση Εταιρίας

Ανθρώπινο Δυναμικό

Φιλοσοφία

Το 1970, όταν ιδρύθηκε η ΑΣΠΙΣ, η κύρια αποστολή μας ήταν να επιτύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με προϊόντα άριστης ποιότητας και υπηρεσίες των υψηλότερων προδιαγραφών.

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, ενώ διατηρούμε τις ίδιες αξίες που μας έκαναν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες χυμών στην Ελλάδα, αυτές παραμένουν το κέντρο της επιτυχίας μας στη νέα δεκαετία.

Στον τομέα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές, να προσπαθούμε συνεχώς να αυξήσουμε τη διατροφική αξία των προϊόντων μας, να δώσουμε έμφαση στην καλή υγεία του καταναλωτή μέσω ανταλλαγής γνώσης με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας, και να προστατέψουμε το περιβάλλον με κάθε κόστος, για τις μελλοντικές γενιές.

Η τεχνολογία είναι πάρα πολύ σημαντική, και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε και να αντάλλασουμε χρήσιμες πληροφορίες, παγκοσμίως.

Η παγκοσμιοποίηση απαιτεί να επαναπροσδιορίσουμε την θέση μας σε ανεπτυγμένες και αναπτυσόμενες αγορές, όσο τα σύνορα "πέφτουν" και οι άνθρωποι έρχοναι πιο κοντά, σαν παγκόσμια αλυσίδα, για να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Κωνσταντίνος Δέδες, Ετήσια Συγκέντρωση, Άργος, 28 Ιανουαρίου 2008